Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Itxaurrondo F.C. (994286) - iberia c.f (1416260) » 701007359: T70/R2

Copa 701007359 Información oficial sobre el partido 701007359 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Zzteam Alineación oficial del equipo 'Zzteam' en el partido 8 - 7 iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zzteam Alineación oficial del equipo 'Zzteam' en el partido 2 - 0 iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zzteam

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Bazyli Sieciuch, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Bazyli Sieciuch va augmentar l'avantatge de Zzteam a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Serge Vincent de Zzteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Primo Marazzi en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Zzteam Sebastiano Sorarù va intentar enganyar Primo Marazzi amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Piero Sorrentino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Miguel Freijomil anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Zzteam.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Zzteam Bazyli Sieciuch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Primo Marazzi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Zzteam, Luis Nadal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Zzteam, Giovanbattista Ortolan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.

iberia c.f

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): En Isma Grases va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jesús David Zarza la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de iberia eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Eric Oldag va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de iberia, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Jani Turkki va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 18 en Eric Oldag ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Isma Grases el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Marc Comas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eric Oldag no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de iberia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roger Parrés va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de iberia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cengiz Ökcan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Al minut 100 de partit, Ajnur Panić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jani Turkki de iberia va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Rafael Erloeta de iberia va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de iberia 习 (Xi) 崇容 (Chongrong) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marc Comas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de iberia, Cengiz Ökcan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Peter Theiß anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a iberia.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de iberia, Primo Marazzi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jesús David Zarza de iberia anava molt fort i col·locat però Marc Comas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 8 - 7.