Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puerto de Vallekas (1458034) - Drunk Team F.C (994816) » 698056597: T70/J13/VII

Liga 698056597 Información oficial sobre el partido 698056597 en Hattrick

22.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VII.913 (38949)

El pizzal Alineación oficial del equipo 'El pizzal' en el partido 3 - 1 F.C. AMISTAD ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'F.C. AMISTAD ZARAGOZA' en el partido
Ramon Maria Masset (12') 1 - 0
1 - 1 Toni Cisneros (28')
Ander Urraburu (36') 2 - 1
Stefano Migliori (56') 3 - 1
El pizzal Alineación oficial del equipo 'El pizzal' en el partido 3 - 1 F.C. AMISTAD ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'F.C. AMISTAD ZARAGOZA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El pizzal Alineación oficial del equipo 'El pizzal' en el partido 1 - 2 F.C. AMISTAD ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'F.C. AMISTAD ZARAGOZA' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El pizzal

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): En Georgi Tropchev va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ramon Maria Masset la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): pizzal s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Ander Urraburu per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ander Urraburu és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Stefano Migliori perquè aconseguís el 3 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): pizzal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Cimbor ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El pizzal ho intentava per la dreta per mitjà de Ander Urraburu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

F.C. AMISTAD ZARAGOZA

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Als 28 minuts de partit, Toni Cisneros de ZARAGOZA va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 21 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Fabià Pursals va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Fabià Pursals va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Axel Cortés va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Lluís Miquel Mariné la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de ZARAGOZA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Pablo Lorena completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.