Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Akenoria (122887) - AbsolutsFC (773179) » 698056461: T70/J7/VII

Liga 698056461 Información oficial sobre el partido 698056461 en Hattrick

10.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / VII.911 (38947)

Fénix. El retorno Alineación oficial del equipo 'Fénix. El retorno' en el partido 2 - 1 Eleusis F.C. Alineación oficial del equipo 'Eleusis F.C.' en el partido
0 - 1 Josué Grima (19')
Rodrigo Basalo (42') 1 - 1
Salomón Villar (56') 2 - 1
Fénix. El retorno Alineación oficial del equipo 'Fénix. El retorno' en el partido 2 - 1 Eleusis F.C. Alineación oficial del equipo 'Eleusis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fénix. El retorno Alineación oficial del equipo 'Fénix. El retorno' en el partido 3 - 0 Eleusis F.C. Alineación oficial del equipo 'Eleusis F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fénix. El retorno

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 del partit, el jugador Rodrigo Basalo de retorno va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): En Salomón Villar conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El retorno va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Eustaquio Yepes la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Aizbeltz Uragarai va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gilabèrt Gironès de retorno va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 290 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Salomón Villar va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Salomón Villar per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Jesús Bleda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eustaquio Yepes de retorno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eleusis F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Josué Grima que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Eleusis.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Eleusis va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ramón Nano es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.