Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calzadillas Crew (1600577) - Ilugo Club de Fútbol (1580334) » 698054006: T70/J9/VII

Liga 698054006 Información oficial sobre el partido 698054006 en Hattrick

24.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VII.867 (38903)

Indecisos F.C. Alineación oficial del equipo 'Indecisos F.C.' en el partido 4 - 1 fumdoni Alineación oficial del equipo 'fumdoni' en el partido
0 - 1 Miguel Oliva (10')
Juan Damián Talavera (47') 1 - 1
Angus Aiono (75') 2 - 1
Luis Varano (81') 3 - 1
Diego Rastrilla (86') 4 - 1
Indecisos F.C. Alineación oficial del equipo 'Indecisos F.C.' en el partido 4 - 1 fumdoni Alineación oficial del equipo 'fumdoni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Indecisos F.C. Alineación oficial del equipo 'Indecisos F.C.' en el partido 3 - 0 fumdoni Alineación oficial del equipo 'fumdoni' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indecisos F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Indecisos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juan Damián Talavera que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 47 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 75 gràcies a la jugada de Angus Aiono, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis Varano va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Diego Rastrilla sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 86 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Indecisos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Lozano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 el Indecisos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dmitriy Kurdenkov no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sören Fürgut va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Indecisos Jonathan Minetti quasi va assolir l'empat al minut 25 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sören Fürgut per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrique Halcón va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Lozano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Èric Puigmacià s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

fumdoni

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): El jugador Miguel Oliva de fumdoni es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ancor Artime de fumdoni amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.