Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espolín FC (122889) - Yellow Red CBL (1415505) » 698053692: T70/J1/VII

Liga 698053692 Información oficial sobre el partido 698053692 en Hattrick

30.07.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VII.862 (38898)

Espolín FC Alineación oficial del equipo 'Espolín FC' en el partido 0 - 2 Yellow Red CBL Alineación oficial del equipo 'Yellow Red CBL' en el partido
0 - 1 Armando Muñoz (26')
0 - 2 Quique Dordaigue (43')
Espolín FC Alineación oficial del equipo 'Espolín FC' en el partido 0 - 2 Yellow Red CBL Alineación oficial del equipo 'Yellow Red CBL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Espolín FC Alineación oficial del equipo 'Espolín FC' en el partido 3 - 0 Yellow Red CBL Alineación oficial del equipo 'Yellow Red CBL' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espolín FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Espolín per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jordi Sevilla, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Espolín enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Espolín va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gonzalo Rull no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Kasi Uribeetxea va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Yellow. La jugada d'estratègia del Espolín per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jordi Sevilla va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Sevilla de Espolín es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 73, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Espolín va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Atanas Mitev va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Atutxa de Espolín la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Yellow Red CBL

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Armando Muñoz! Un inimaginable dribbling sobre Elías Luque va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Yellow.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Quique Dordaigue de Yellow l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Yellow va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Quique Dordaigue, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Armando Muñoz al minut 49.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armando Muñoz.