Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bohum Del Pilar (794883) - Lorca Soccer Club (1578895) » 698052045: T70/J9/VII

Liga 698052045 Información oficial sobre el partido 698052045 en Hattrick

24.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VII.832 (38868)

Bohum Del Pilar Alineación oficial del equipo 'Bohum Del Pilar' en el partido 3 - 1 PepTeam! Alineación oficial del equipo 'PepTeam!' en el partido
Rodolfo Villa Cano (32') 0 - 1
David Plasencia (34') 1 - 1
David Plasencia (38') 2 - 1
Alejandro Agarrado (39') 3 - 1
Bohum Del Pilar Alineación oficial del equipo 'Bohum Del Pilar' en el partido 3 - 1 PepTeam! Alineación oficial del equipo 'PepTeam!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bohum Del Pilar Alineación oficial del equipo 'Bohum Del Pilar' en el partido 2 - 1 PepTeam! Alineación oficial del equipo 'PepTeam!' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bohum Del Pilar

Goles Goles

  • 125 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Rodolfo Villa Cano a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Plasencia de Bohum va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 38 minuts de joc, David Plasencia, corrent com un esperitat, superà primer Leopold Almenar per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Bohum va augmentar la diferència quan Alejandro Agarrado no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En David Plasencia va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Sebastián Bolaño va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Bohum va gaudir d'un penal a favor al minut 37, però el jugador David Plasencia va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Miguel Iñigo.
  • 209 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Neftalí Illarregui va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Adrian Mayer-Schulner va xutar a fora.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Iñigo al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Agarrado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodolfo Villa Cano de Bohum la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PepTeam!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Diego Galiana va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): PepTeam! van seguir progressant per la banda dreta. Adrian Mayer-Schulner va tenir la seva oportunitat al minut 41, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Ferran Ballbé va fer una estirada espectacular al minut 53, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Alejandro Guruceta.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Benicio Gálvez va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ferran Ballbé va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Leopold Almenar quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Ferran Ballbé va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roy García-Guerra.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, 毛 (Mao) 海邦 (Haibang) de PepTeam! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.