Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Pupas Colchonero (1462435) - Sani bullets (436036) » 698050912: T70/J6/VII

Liga 698050912 Información oficial sobre el partido 698050912 en Hattrick

03.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VII.812 (38848)

RealServii Alineación oficial del equipo 'RealServii' en el partido 1 - 2 Sani bullets Alineación oficial del equipo 'Sani bullets' en el partido
0 - 1 Esteve Millat (68')
Rubén Orla (73') 1 - 1
1 - 2 Esteve Millat (76')
RealServii Alineación oficial del equipo 'RealServii' en el partido 1 - 2 Sani bullets Alineación oficial del equipo 'Sani bullets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
RealServii Alineación oficial del equipo 'RealServii' en el partido 0 - 8 Sani bullets Alineación oficial del equipo 'Sani bullets' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RealServii

Goles Goles

  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Joan Jesús Chovares va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 73 de joc. Rubén Orla es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Manuel Sufredo quasi marca en una jugada assajada de córner que Danel Orruma havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Sufredo de RealServii la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sani bullets

Goles Goles

  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Esteve Millat va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 170 Minuto 76 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Esteve Millat al minut 76 va permetre a bullets prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): bullets va ser a punt de marcar al minut 6, quan el seu jugador Jan Weijtjens va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Jan Weijtjens va estar a punt de posar per davant a bullets amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier Arévalo va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Esteve Millat va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Leo Inga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Arévalo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Esteve Millat va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.