Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arri Berri CD (1419773) - FC-Barcelone (1600721) » 698050623: T70/J4/VII

Liga 698050623 Información oficial sobre el partido 698050623 en Hattrick

20.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VII.807 (38843)

Hamzajjx fc Alineación oficial del equipo 'Hamzajjx fc' en el partido 2 - 2 Fetiyerd Back Alineación oficial del equipo 'Fetiyerd Back' en el partido
Alberto Sánchez (2') 1 - 0
1 - 1 Raúl Márquez (15')
Guim Estivill (82') 2 - 1
2 - 2 Maíz Ruipérez (84')
Hamzajjx fc Alineación oficial del equipo 'Hamzajjx fc' en el partido 2 - 2 Fetiyerd Back Alineación oficial del equipo 'Fetiyerd Back' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hamzajjx fc Alineación oficial del equipo 'Hamzajjx fc' en el partido 2 - 2 Fetiyerd Back Alineación oficial del equipo 'Fetiyerd Back' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,8 % 54,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hamzajjx fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto Sánchez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats van embogir quan en Guim Estivill va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Hamzajjx.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Hamzajjx va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Ignacio Antuña ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Hamzajjx va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Sánchez-Bedoya va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oriol Jordà.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Hamzajjx va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Villanueva en un 1 contra 1 amb el porter Oriol Jordà, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Fetiyerd Back

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 15 minuts Raúl Márquez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Maíz Ruipérez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fetiyerd va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Filipe Santeiro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Diogo Outeda de Fetiyerd va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Filipe Santeiro es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fetiyerd que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ognyan Mihov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xilberto Maragoto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.