Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mushing F.C. (488817) - Besugos FC (1459606) » 698049404: T70/J7/VII

Liga 698049404 Información oficial sobre el partido 698049404 en Hattrick

10.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / VII.785 (38821)

Japex Alineación oficial del equipo 'Japex' en el partido 1 - 0 cabo de gata c.f Alineación oficial del equipo 'cabo de gata c.f' en el partido
Sisebuto Pinedo Acevedo (79') 1 - 0
Japex Alineación oficial del equipo 'Japex' en el partido 1 - 0 cabo de gata c.f Alineación oficial del equipo 'cabo de gata c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Japex Alineación oficial del equipo 'Japex' en el partido 1 - 2 cabo de gata c.f Alineación oficial del equipo 'cabo de gata c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,2 % 48,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Japex

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Sisebuto Pinedo Acevedo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Japex es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Jesús Cariño va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Japex.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Japex va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Raúl Manso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Àlex Moltó va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant David Derrech va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Japex va gaudir d'un penal a favor al minut 39, però el jugador Jesús Cariño va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, David Derrech.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Jorge Eleta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Japex se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Japex va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Armentari Matxinena en un 1 contra 1 amb el porter David Derrech, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Japex per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 65, quan Todor Krasimirov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Fitado de Japex es va guanyar la targeta groga merescudament.

cabo de gata c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del cabo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alejandro Gallús perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Contador.