Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCX Team (1595558) - Origin City (436576) » 698048514: T70/J8/VII

Liga 698048514 Información oficial sobre el partido 698048514 en Hattrick

17.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VII.769 (38805)

Pateranos Alineación oficial del equipo 'Pateranos' en el partido 0 - 2 florete.F.C Alineación oficial del equipo 'florete.F.C' en el partido
0 - 1 Joan Enric Mansergas (39')
0 - 2 Jeremy Cresswell (63')
Pateranos Alineación oficial del equipo 'Pateranos' en el partido 0 - 2 florete.F.C Alineación oficial del equipo 'florete.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pateranos Alineación oficial del equipo 'Pateranos' en el partido 0 - 3 florete.F.C Alineación oficial del equipo 'florete.F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pateranos

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Oliver Repitz de Pateranos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oriol Simó.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 73 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Krisztián Breznyik va ajudar molt al Pateranos. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

florete.F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Joan Enric Mansergas de florete.F.C va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Jeremy Cresswell va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 2 per a florete.F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Joan Enric Mansergas de florete.F.C, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rubén Urraburu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Zenon Kryza, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ferdinand Ehrenhaus no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zalán Vadkerti va enviar un xut des de 40 metres al minut 30, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del florete.F.C van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zalán Vadkerti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pablo Freixa després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zenon Kryza va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Fernando Pérez de Tejada de florete.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.