Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polona Athletic Club (1371874) - hatkikk3 (441724) » 698048334: T70/J5/VII

Liga 698048334 Información oficial sobre el partido 698048334 en Hattrick

27.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / VII.766 (38802)

Polona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Polona Athletic Club' en el partido 2 - 1 BASAURUS REX Alineación oficial del equipo 'BASAURUS REX' en el partido
Kaspar Raun (26') 1 - 0
1 - 1 Víctor Unzaga (72')
Alen Enparandi (74') 2 - 1
Polona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Polona Athletic Club' en el partido 2 - 1 BASAURUS REX Alineación oficial del equipo 'BASAURUS REX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Polona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Polona Athletic Club' en el partido 10 - 0 BASAURUS REX Alineación oficial del equipo 'BASAURUS REX' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polona Athletic Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kaspar Raun, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Athletic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alen Enparandi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Romanus Ruhnau de Athletic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Santi Goñi al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kaspar Raun va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jairo Plasencia de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Sebastian Netzold de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Fiorentini de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BASAURUS REX

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, el BASAURUS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Víctor Unzaga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Sergio Mariano Romero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fernando Santa María quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 260 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Fernando Santa María va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Pizarro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Oscar Rusu per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 89, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oscar Rusu de BASAURUS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Santa María de BASAURUS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.