Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antitodo (776926) - Los Peloteros FC (989022) » 698046162: T70/J8/VII

Liga 698046162 Información oficial sobre el partido 698046162 en Hattrick

17.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VII.727 (38763)

trival Alineación oficial del equipo 'trival' en el partido 1 - 4 Portman FC Alineación oficial del equipo 'Portman FC' en el partido
0 - 1 Petik Virabyan (19')
0 - 2 Joachim Hingst (28')
0 - 3 Gregor Häfele (38')
0 - 4 Matej Vrúblovský (61')
Àngel Fenollosa (79') 1 - 4
trival Alineación oficial del equipo 'trival' en el partido 1 - 4 Portman FC Alineación oficial del equipo 'Portman FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
trival Alineación oficial del equipo 'trival' en el partido 0 - 2 Portman FC Alineación oficial del equipo 'Portman FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trival

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de trival per la dreta va donar com a resultat un gol de Àngel Fenollosa al minut 79 que reduïa la distància a 1 - 4.

Portman FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Petik Virabyan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Portman.
  • 186 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Portman amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Joachim Hingst, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gregor Häfele, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Matej Vrúblovský de Portman l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Reint-Jan Droge va marxar de David Alcoverro en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Portman van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Matej Vrúblovský va estar a punt de posar per davant a Portman amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xevi Oliver va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Portman va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Petik Virabyan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Portman van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Petik Virabyan des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Petik Virabyan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Curro Vitores quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Xevi Oliver, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Paolo Seppani va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.