Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Longarela (309404) - French Lyon (1437629) » 698045294: T70/J2/VII

Liga 698045294 Información oficial sobre el partido 698045294 en Hattrick

06.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VII.712 (38748)

FC Pichones Alineación oficial del equipo 'FC Pichones' en el partido 5 - 0 MAX SC Alineación oficial del equipo 'MAX SC' en el partido
Natalio Gastañiza (7') 1 - 0
Krum Gyaurov (51') 2 - 0
Alberto Sola (70') 3 - 0
Natalio Gastañiza (71') 4 - 0
Natalio Gastañiza (74') 5 - 0
FC Pichones Alineación oficial del equipo 'FC Pichones' en el partido 5 - 0 MAX SC Alineación oficial del equipo 'MAX SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Pichones Alineación oficial del equipo 'FC Pichones' en el partido 4 - 0 MAX SC Alineación oficial del equipo 'MAX SC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pichones

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Pichones va agafar avantatge al minut 7 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Natalio Gastañiza fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Krum Gyaurov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Szilveszter Zalánfi la va rematar Alberto Sola amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pichones el 3 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pichones va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Natalio Gastañiza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Natalio Gastañiza va augmentar l'avantatge de Pichones a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Pichones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Isra Bonbehí va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Óscar Insiodo.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Alberto Sola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Insiodo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Isra Bonbehí, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pichones la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Natalio Gastañiza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Óscar Insiodo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Tiberiu Cilian es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

MAX SC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Romildo Navajas va ridiculitzar a en Tiberiu Cilian amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Saavedra Guzmán de MAX la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Honorato Pareja de MAX va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tarenaldo Botija de MAX va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.