Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parguelitas C.F. (1417864) - Los Júniors (795019) » 698043813: T70/J9/VII

Liga 698043813 Información oficial sobre el partido 698043813 en Hattrick

24.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VII.685 (38721)

Ikasbide Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Ikasbide Futbol Taldea' en el partido 2 - 1 FC Endrii Alineación oficial del equipo 'FC Endrii' en el partido
Paco Timón (53') 1 - 0
1 - 1 David Serrano Ezquerra (64')
Milian Zarategi (72') 2 - 1
Ikasbide Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Ikasbide Futbol Taldea' en el partido 2 - 1 FC Endrii Alineación oficial del equipo 'FC Endrii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ikasbide Futbol Taldea Alineación oficial del equipo 'Ikasbide Futbol Taldea' en el partido 1 - 2 FC Endrii Alineación oficial del equipo 'FC Endrii' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ikasbide Futbol Taldea

Goles Goles

  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): En Paco Timón va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador Milian Zarategi de Ikasbide, després de 72 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Ikasbide per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Peli Mallerena va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Milian Zarategi quasi dona a Ikasbide l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Javier Gómez de Merodio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Gómez de Merodio va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 76 minuts, el Ikasbide va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Timón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Endrii

Goles Goles

  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en David Serrano Ezquerra per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Endrii que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Frederiko Barrenola, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ikasbide. La jugada d'estratègia del Endrii per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roxelio Bertola va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 62 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir David Serrano Ezquerra va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Juan Carlos Lagares va estar a punt de posar per davant a Endrii amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Apruzzese va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Frederiko Barrenola va rematar amb l'empenya exterior desviat.