Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Big Bud (1371098) - FC San Vicente del Raspeig (1417425) » 698040514: T70/J10/VII

Liga 698040514 Información oficial sobre el partido 698040514 en Hattrick

01.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / VII.626 (38662)

CF Enugu Alineación oficial del equipo 'CF Enugu' en el partido 3 - 2 PioPio FC Alineación oficial del equipo 'PioPio FC' en el partido
Guillermo Mediero (4') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Velón (26')
Carles Fornés (60') 2 - 1
2 - 2 Iago Alfaro (65')
Sergi Freixinet (68') 3 - 2
CF Enugu Alineación oficial del equipo 'CF Enugu' en el partido 3 - 2 PioPio FC Alineación oficial del equipo 'PioPio FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CF Enugu Alineación oficial del equipo 'CF Enugu' en el partido 2 - 2 PioPio FC Alineación oficial del equipo 'PioPio FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Enugu

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Enugu va ser Guillermo Mediero.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Carles Fornés va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Enugu i marcant el 2 - 1.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 68 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Sergi Freixinet llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Enugu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eugen Dochioiu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Albert Jufré de Enugu va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Xavier Arumí gairebé va marcar per a Enugu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Silo Guaita va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant José Extremera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PioPio. La jugada d'estratègia del Enugu per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Carlos Castellcir va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Alberto Jugo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carles Fornés va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silo Guaita de Enugu es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

PioPio FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Ricardo Velón va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 26.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Iago Alfaro va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a PioPio.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Evan Figgis quasi aconsegueix empatar per PioPio al minut 6, però Pablo Cortit va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): PioPio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però Agustí Martínez Luna va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Agustí Martínez Luna ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): PioPio va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan David Andrés Castañeda va quedar-se sol davant el porter Pablo Cortit, però aquest va poder aturar el xut.