Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Azotamentes (1579037) - Batea FS (801106) » 698040223: T70/J8/VII

Liga 698040223 Información oficial sobre el partido 698040223 en Hattrick

17.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VII.621 (38657)

El Azotamentes Alineación oficial del equipo 'El Azotamentes' en el partido 1 - 3 Real Jamón Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Jamón Balompié' en el partido
0 - 1 David Fideu (26')
0 - 2 Pedro Rafael Ysern Torres (30')
0 - 3 Joaquín Martínez (64')
Gregory Salsbach (69') 1 - 3
El Azotamentes Alineación oficial del equipo 'El Azotamentes' en el partido 1 - 3 Real Jamón Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Jamón Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Azotamentes Alineación oficial del equipo 'El Azotamentes' en el partido 3 - 1 Real Jamón Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Jamón Balompié' en el partido
Tiene mala suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Azotamentes

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El Azotamentes no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gregory Salsbach es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Melchor Sarmiento del Azotamentes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Gregory Salsbach va servir per deixar enrere el gegant Pedro Miguel Alvarado al minut 22, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al 31, Melchor Sarmiento hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pere Joan Nadal. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Edgars Paškēvičs va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Adrián Perea, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Melchor Sarmiento va disposar d'una bona oportunitat al minut 38, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Salvador Pelluch va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 55 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gregory Salsbach de Azotamentes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Jamón Balompié

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Balompié va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que David Fideu va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Pedro Rafael Ysern Torres des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a Balompié l'avantatge per 0 - 3. Joaquín Martínez en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Balompié sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joaquín Martínez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genar Zabaleta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Obats Aizpurua, però la pilota va topar amb el travesser.