Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Sabiñanigo (118021) - Isòtops FC (436293) » 698039656: T70/J6/VII

Liga 698039656 Información oficial sobre el partido 698039656 en Hattrick

03.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VII.611 (38647)

Gusarapos F.C Alineación oficial del equipo 'Gusarapos F.C' en el partido 3 - 1 A.D. LaMaceta Alineación oficial del equipo 'A.D. LaMaceta' en el partido
Juan Berges (8') 1 - 0
Igor Ivanov (17') 2 - 0
2 - 1 Antonio Morales (61')
Igor Ivanov (76') 3 - 1
Gusarapos F.C Alineación oficial del equipo 'Gusarapos F.C' en el partido 3 - 1 A.D. LaMaceta Alineación oficial del equipo 'A.D. LaMaceta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gusarapos F.C Alineación oficial del equipo 'Gusarapos F.C' en el partido 4 - 1 A.D. LaMaceta Alineación oficial del equipo 'A.D. LaMaceta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gusarapos F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Gusarapos s'avançava en el marcador després que en Juan Berges xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gusarapos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Igor Ivanov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gusarapos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Igor Ivanov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan Igor Ivanov de Gusarapos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

A.D. LaMaceta

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats de LaMaceta van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Antonio Morales va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): LaMaceta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Islam Moutaraji va desviar el xut final de Enrique Solares després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 209 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Daniel Pita va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Edgar Carabalí. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!