Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xocobo FC (1370021) - Marín fc (122071) » 698038645: T70/J5/VII

Liga 698038645 Información oficial sobre el partido 698038645 en Hattrick

27.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / VII.593 (38629)

RCD VALDERAS Alineación oficial del equipo 'RCD VALDERAS' en el partido 3 - 2 asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido
0 - 1 Ambrosio Perdices (7')
Jordi Faidella (24') 1 - 1
Javier Luis Moreno Diez (70') 2 - 1
Leon Reinhart (73') 2 - 2
Remigi Clivillés (84') 3 - 2
RCD VALDERAS Alineación oficial del equipo 'RCD VALDERAS' en el partido 3 - 2 asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD VALDERAS Alineación oficial del equipo 'RCD VALDERAS' en el partido 3 - 2 asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD VALDERAS

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Jordi Faidella s'emportà una gran ovació del públic local al minut 24, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 70 i semblava que VALDERAS desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Javier Luis Moreno Diez va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 125 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Leon Reinhart, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 2 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 120 Minuto 84 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Remigi Clivillés al minut 84, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al VALDERAS i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a VALDERAS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carles Pujolà, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): VALDERAS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manolo Irureta va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Noé Marroquín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Luis Moreno Diez va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Remigi Clivillés, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Manolo Irureta de VALDERAS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Manolo Irureta de VALDERAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

asterixko

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ambrosio Perdices que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Albert Toldrà que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del asterixko sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Escobar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.