Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa-City (989659) - SOURCEWAY FT (124433) » 698037781: T70/J13/VII

Liga 698037781 Información oficial sobre el partido 698037781 en Hattrick

22.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VII.577 (38613)

chjjj Alineación oficial del equipo 'chjjj' en el partido 0 - 3 Club Deportivo Diter Zafra Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Diter Zafra' en el partido
0 - 1 Bonifacio Farrés (9')
0 - 2 Houssam Houssami (32')
Roberto de Berceo (81') 0 - 3
chjjj Alineación oficial del equipo 'chjjj' en el partido 0 - 3 Club Deportivo Diter Zafra Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Diter Zafra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chjjj Alineación oficial del equipo 'chjjj' en el partido 4 - 0 Club Deportivo Diter Zafra Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Diter Zafra' en el partido
Es un cenizo 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chjjj

Goles Goles

  • 125 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 3 el va marcar Roberto de Berceo a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): chjjj va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Raúl Badorrey va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gorka Aiarragarai va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan Roberto de Berceo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): chjjj va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 50 que Jorge Vázquez no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Octavian Ţura de chjjj es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 68, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Club Deportivo Diter Zafra

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Diter agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bonifacio Farrés amb mestria.
  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Houssam Houssami rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Leonardo De la Zarza, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Houssam Houssami al minut 48, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Houssam Houssami de Diter va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.