Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inside Mataró FC (1421926) - Polvoranca CF (441705) » 698037402: T70/J2/VII

Liga 698037402 Información oficial sobre el partido 698037402 en Hattrick

06.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VII.571 (38607)

Getafe 2.0: La Venganza Alineación oficial del equipo 'Getafe 2.0: La Venganza' en el partido 1 - 1 Royal Academy Alineación oficial del equipo 'Royal Academy' en el partido
Mihai Costea (33') 1 - 0
1 - 1 Jasper Holsbrink (34')
Getafe 2.0: La Venganza Alineación oficial del equipo 'Getafe 2.0: La Venganza' en el partido 1 - 1 Royal Academy Alineación oficial del equipo 'Royal Academy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Getafe 2.0: La Venganza Alineación oficial del equipo 'Getafe 2.0: La Venganza' en el partido 1 - 1 Royal Academy Alineación oficial del equipo 'Royal Academy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getafe 2.0: La Venganza

Goles Goles

  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Francisco Doliva encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Mihai Costea només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Francisco Doliva era fer passades de llarga distància. Al minut 24 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Angelomaria Geroldi però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Al minut 36, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Royal Academy

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jasper Holsbrink, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Jasper Holsbrink va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Sanjuan, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Academy va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paulo Itruburu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Academy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lolo Morlanes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Academy va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Sanjuan va desviar el xut final de Jasper Holsbrink després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Jasper Holsbrink, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 58, quan en Zeferino Ipiñaugarte va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Alejandro Frasquet va estar a punt de posar per davant a Academy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Sanjuan va impedir un gol cantat.