Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flojos de pantalon (313182) - UD Tomasso LPGC (122874) » 698036791: T70/J4/VII

Liga 698036791 Información oficial sobre el partido 698036791 en Hattrick

20.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VII.560 (38596)

flojos de pantalon Alineación oficial del equipo 'flojos de pantalon' en el partido 1 - 2 UD Tomasso LPGC Alineación oficial del equipo 'UD Tomasso LPGC' en el partido
Frederik Deckardt (55') 1 - 0
1 - 1 Óscar Mosqueda (62')
1 - 2 Weimar Morales (66')
flojos de pantalon Alineación oficial del equipo 'flojos de pantalon' en el partido 1 - 2 UD Tomasso LPGC Alineación oficial del equipo 'UD Tomasso LPGC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
flojos de pantalon Alineación oficial del equipo 'flojos de pantalon' en el partido 2 - 0 UD Tomasso LPGC Alineación oficial del equipo 'UD Tomasso LPGC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flojos de pantalon

Goles Goles

  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Frederik Deckardt de pantalon aconseguir un gol al minut 55 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): pantalon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aldric Velarde en un 1 contra 1 amb el porter Benedetto Lamera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Oscar da Guia del pantalon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Noè Ollé va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Benedetto Lamera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Samir Kadribašić una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Benedetto Lamera va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Felipe Romero estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Henrik Kuckelberg, als 72 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isidoros Firfiliotis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

UD Tomasso LPGC

Goles Goles

  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Tomasso van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Óscar Mosqueda.
  • 170 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Weimar Morales va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tomasso va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Mosqueda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giampaolo Spala de Tomasso es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Agapeto Barajaun de Tomasso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Mosqueda de Tomasso es va guanyar la targeta groga merescudament.