Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LH United (1431024) - Sithox CF (1334022) » 698035595: T70/J13/VII

Liga 698035595 Información oficial sobre el partido 698035595 en Hattrick

22.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VII.538 (38574)

Atletico de Numancia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Numancia' en el partido 4 - 1 Sithox CF Alineación oficial del equipo 'Sithox CF' en el partido
Javier Antonio Parreño (21') 1 - 0
Roberto Marcello (23') 2 - 0
Franklyn Paredes (71') 3 - 0
3 - 1 Augusto Salgado (82')
Ernesto Osborne (90') 4 - 1
Atletico de Numancia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Numancia' en el partido 4 - 1 Sithox CF Alineación oficial del equipo 'Sithox CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico de Numancia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Numancia' en el partido 5 - 1 Sithox CF Alineación oficial del equipo 'Sithox CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Numancia

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Atletico s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Javier Antonio Parreño per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Atletico va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roberto Marcello des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Atletico va aconseguir el 3 - 0 quan Franklyn Paredes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Ernesto Osborne de Atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Javier Antonio Parreño va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): El Atletico va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ludomir Brykowski la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Javier Antonio Parreño, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Lino Bargo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Erendazu.

Sithox CF

Goles Goles

  • 150 Minuto 82 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Augusto Salgado va reduir les distàncies per al Sithox amb un bon llançament de falta al minut 82. 3 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jesús Viesca va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ekmeleddin Tuğbay. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roberto Pascual va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 90. En Cèsar Sanfèlix va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.