Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Resaka Furbol Club (1436607) - Real Caude (1593598) » 698035445: T70/J3/VII

Liga 698035445 Información oficial sobre el partido 698035445 en Hattrick

13.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VII.536 (38572)

Resaka Furbol Club Alineación oficial del equipo 'Resaka Furbol Club' en el partido 1 - 0 castellote team Alineación oficial del equipo 'castellote team' en el partido
Max Tisseur (79') 1 - 0
Resaka Furbol Club Alineación oficial del equipo 'Resaka Furbol Club' en el partido 1 - 0 castellote team Alineación oficial del equipo 'castellote team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Resaka Furbol Club Alineación oficial del equipo 'Resaka Furbol Club' en el partido 2 - 0 castellote team Alineación oficial del equipo 'castellote team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Resaka Furbol Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 79 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 79, indicava inequívocament que en Max Tisseur va saber trobar la xarxa rival. Resaka desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Resaka van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Htoo Nyein, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Max Tisseur gairebé marca per a Resaka al minut 82 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Quintero de Resaka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

castellote team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Paul-Henri Béraud, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de castellote va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paul-Henri Béraud, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de castellote va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gleb Minko, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Paul-Henri Béraud va poder marcar per a castellote en un servei de cantonada picat per en Justus ten Have quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.