Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malabo kings (1417706) - Valira FC (1460685) » 698028386: T70/J2/VII

Liga 698028386 Información oficial sobre el partido 698028386 en Hattrick

06.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VII.410 (38446)

Malabo kings Alineación oficial del equipo 'Malabo kings' en el partido 1 - 0 Casa dos Villa Alineación oficial del equipo 'Casa dos Villa' en el partido
Jordi Virués (11') 1 - 0
Malabo kings Alineación oficial del equipo 'Malabo kings' en el partido 1 - 0 Casa dos Villa Alineación oficial del equipo 'Casa dos Villa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malabo kings Alineación oficial del equipo 'Malabo kings' en el partido 3 - 0 Casa dos Villa Alineación oficial del equipo 'Casa dos Villa' en el partido
Tiene mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malabo kings

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Malabo. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jordi Virués xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rafael Jaraba, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Heinke Kalina gairebé va marcar per a Malabo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Heinke Kalina gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ollivier Leman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Raiz Simangunsong, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jordi Virués va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Laurín Pérez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Laurín Pérez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vlad Cârstea de Malabo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Jaraba de Malabo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laurín Pérez.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Laurín Pérez de Malabo per doble groga al minut 82.

Casa dos Villa

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Juan Luis Hernández Alba sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Martin Daněk quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Persson de Villa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.