Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Danddys del Puerto (1337710) - Sporting Wanhjo (799732) » 698026573: T70/J11/VII

Liga 698026573 Información oficial sobre el partido 698026573 en Hattrick

08.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / VII.377 (38413)

riverplei Alineación oficial del equipo 'riverplei' en el partido 1 - 4 Sporting Wanhjo Alineación oficial del equipo 'Sporting Wanhjo' en el partido
0 - 1 Donato Faieta (11')
0 - 2 Juan Antonio Alcalde (30')
César Pintado (67') 1 - 2
1 - 3 Víctor Cantalapiedra (69')
1 - 4 Remigi Moner (82')
riverplei Alineación oficial del equipo 'riverplei' en el partido 1 - 4 Sporting Wanhjo Alineación oficial del equipo 'Sporting Wanhjo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
riverplei Alineación oficial del equipo 'riverplei' en el partido 4 - 2 Sporting Wanhjo Alineación oficial del equipo 'Sporting Wanhjo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,2 % 4,0 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

riverplei

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan César Pintado, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a riverplei.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al 38, Aracelio Erbeta hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Eduardo Barrachina. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Guifré Bonmatí va fer una magnífica centrada, però la rematada de Miguel Ángel Zamarro va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): riverplei va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Roberto Reyes va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aracelio Erbeta de riverplei va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sporting Wanhjo

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Sporting va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Donato Faieta va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Sporting va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan Antonio Alcalde, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor Cantalapiedra, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Remigi Moner va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Donato Faieta de Sporting va fallar un penal al minut 40. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Felipe Matas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Felipe Matas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Felipe Matas va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andoni Casasola de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.