Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua del Segura C.F. (993942) - LaMarchaBlanca FC (121996) » 698023327: T70/J12/VII

Liga 698023327 Información oficial sobre el partido 698023327 en Hattrick

15.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / VII.319 (38355)

Steagua del Segura C.F. Alineación oficial del equipo 'Steagua del Segura C.F.' en el partido 4 - 0 FC carolinas altas Alineación oficial del equipo 'FC carolinas altas ' en el partido
Toño Romero (19') 1 - 0
Adam Yurtsever (36') 2 - 0
Toño Romero (79') 3 - 0
Adam Yurtsever (89') 4 - 0
Steagua del Segura C.F. Alineación oficial del equipo 'Steagua del Segura C.F.' en el partido 4 - 0 FC carolinas altas Alineación oficial del equipo 'FC carolinas altas ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Steagua del Segura C.F. Alineación oficial del equipo 'Steagua del Segura C.F.' en el partido 7 - 0 FC carolinas altas Alineación oficial del equipo 'FC carolinas altas ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua del Segura C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Toño Romero, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Steagua va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adam Yurtsever progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Steagua va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Toño Romero va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Steagua va aconseguir el 4 - 0 quan Adam Yurtsever va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Donald van Kooten va rematar alt.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Steagua van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Donald van Kooten, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hans-Josef Sebnitz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Massimiliano Pensa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC carolinas altas

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 30 en Baldassarre Ferri ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jaromír Budek el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benjamin Jaenecke de carolinas es va guanyar la targeta groga merescudament.