Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rc Celta Vigo (1596445) - del aguila c.f. (1414758) » 698023124: T70/J3/VII

Liga 698023124 Información oficial sobre el partido 698023124 en Hattrick

13.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VII.316 (38352)

Rc Celta Vigo Alineación oficial del equipo 'Rc Celta Vigo' en el partido 1 - 1 del aguila c.f. Alineación oficial del equipo 'del aguila c.f.' en el partido
Prudente Reis (26') 1 - 0
1 - 1 Sven-Lasse Schweim (81')
Rc Celta Vigo Alineación oficial del equipo 'Rc Celta Vigo' en el partido 1 - 1 del aguila c.f. Alineación oficial del equipo 'del aguila c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rc Celta Vigo Alineación oficial del equipo 'Rc Celta Vigo' en el partido 5 - 0 del aguila c.f. Alineación oficial del equipo 'del aguila c.f.' en el partido
Es un cenizo 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rc Celta Vigo

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Corria el minut 26, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. el Celta s'avançava en el marcador després que en Prudente Reis xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): el Celta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Prudente Reis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en László Zsilák-Urbán va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de el Celta.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): el Celta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aurélien Trichet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Walter Van Bosstraeten.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paul Bègue. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Prudente Reis de el Celta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bryce Koziol-Andrews va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): el Celta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aurélien Trichet en un 1 contra 1 amb el porter Walter Van Bosstraeten, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): el Celta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop László Zsilák-Urbán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

del aguila c.f.

Goles Goles

  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 en Sven-Lasse Schweim va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): aguila va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ivan Ryšavý es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del aguila sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jikke Damstra, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 80 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Iglesias Cano.