Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PATACADEMY (313200) - Sporting Club Portuense (1370671) » 698020825: T70/J2/VII

Liga 698020825 Información oficial sobre el partido 698020825 en Hattrick

06.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VII.275 (38311)

Can Palomeres FC Alineación oficial del equipo 'Can Palomeres FC' en el partido 0 - 3 Menorca Boston Celtics Alineación oficial del equipo 'Menorca Boston Celtics' en el partido
Carlos Hernán Guedeja (22') 0 - 1
0 - 2 Florentino Lodeiro (43')
0 - 3 Francisco Gelpi (47')
Can Palomeres FC Alineación oficial del equipo 'Can Palomeres FC' en el partido 0 - 3 Menorca Boston Celtics Alineación oficial del equipo 'Menorca Boston Celtics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Can Palomeres FC Alineación oficial del equipo 'Can Palomeres FC' en el partido 1 - 2 Menorca Boston Celtics Alineación oficial del equipo 'Menorca Boston Celtics' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,5 % 66,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Palomeres FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Carlos Hernán Guedeja va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Palomeres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però Víctor Toro Bravo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Palomeres va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sergio Yanes la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Alberto Serrano va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Menorca Boston Celtics

Goles Goles

  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Menorca va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Florentino Lodeiro, amb un xut sec des de la dreta.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): En Francisco Gelpi conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-3

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Florentino Lodeiro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 Roberto Giménez Guerra va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pedro Buenavida, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Menorca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Gelpi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Delmiro Clusa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Delmiro Clusa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Fernando Navales va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Fernando Navales, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Menorca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Sáez Marzo.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Gelpi de Menorca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Delmiro Clusa de Menorca es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.