Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ourense cd (437746) - diabeticos futbol club (1461250) » 698019778: T70/J6/VII

Liga 698019778 Información oficial sobre el partido 698019778 en Hattrick

03.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VII.256 (38292)

Ourense cd Alineación oficial del equipo 'Ourense cd' en el partido 0 - 4 diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido
0 - 1 Alleko Lekoia (2')
0 - 2 Fabrice Jabin (40')
0 - 3 Alleko Lekoia (43')
0 - 4 Damien Bremaud (90')
Ourense cd Alineación oficial del equipo 'Ourense cd' en el partido 0 - 4 diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ourense cd Alineación oficial del equipo 'Ourense cd' en el partido 0 - 2 diabeticos futbol club Alineación oficial del equipo 'diabeticos futbol club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ourense cd

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Santiago Conchello quasi marca en una jugada assajada de córner que Roberto Casal havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

diabeticos futbol club

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alleko Lekoia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de diabeticos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Fabrice Jabin va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): El Alleko Lekoia va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel diabeticos. 0-3.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Damien Bremaud va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Antonio Mellado va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Samuel Taake, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Raúl Ferra de la Mola va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Samuel Taake, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Panayiotis Kroustallis es va quedar sol davant del porter, al minut 55. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El diabeticos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Claudio Delfino va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Alleko Lekoia de diabeticos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fabrice Jabin s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.