Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bogart City (801942) - Izar Gorriak (440350) » 698019233: T70/J10/VII

Liga 698019233 Información oficial sobre el partido 698019233 en Hattrick

01.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / VII.246 (38282)

ACERO CD FEMENINO NANY Alineación oficial del equipo 'ACERO CD FEMENINO NANY' en el partido 0 - 4 SC Rayo Pizarreño Alineación oficial del equipo 'SC Rayo Pizarreño' en el partido
0 - 1 Gabriele Bardelli (47')
0 - 2 Nay Naing (51')
0 - 3 Exidio Caraduxe (60')
0 - 4 Nay Naing (81')
ACERO CD FEMENINO NANY Alineación oficial del equipo 'ACERO CD FEMENINO NANY' en el partido 0 - 4 SC Rayo Pizarreño Alineación oficial del equipo 'SC Rayo Pizarreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ACERO CD FEMENINO NANY Alineación oficial del equipo 'ACERO CD FEMENINO NANY' en el partido 1 - 4 SC Rayo Pizarreño Alineación oficial del equipo 'SC Rayo Pizarreño' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACERO CD FEMENINO NANY

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 23 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rubén Guerrero va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Santiago Orbara de FEMENINO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Orbara va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que FEMENINO va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Candamo de Tablas.

SC Rayo Pizarreño

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): En Gabriele Bardelli donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 47 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Nay Naing de Pizarreño va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Exidio Caraduxe va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 60, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Pizarreño, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Nay Naing va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 4 per a Pizarreño.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Juhani Anderér va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Apostol Rangelov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Apostol Rangelov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Guy Gerbore, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.