Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHESKO FC (1420301) - BanKai CF (1599175) » 698017048: T70/J10/VII

Liga 698017048 Información oficial sobre el partido 698017048 en Hattrick

01.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / VII.207 (38243)

Zafético de David Alineación oficial del equipo 'Zafético de David' en el partido 0 - 1 BanKai CF Alineación oficial del equipo 'BanKai CF' en el partido
Alin Druhora (3') 0 - 1
Zafético de David Alineación oficial del equipo 'Zafético de David' en el partido 0 - 1 BanKai CF Alineación oficial del equipo 'BanKai CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zafético de David Alineación oficial del equipo 'Zafético de David' en el partido 0 - 6 BanKai CF Alineación oficial del equipo 'BanKai CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zafético de David

Goles Goles

  • 125 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Alin Druhora a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Marco Harari de Zafético va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Marc Bordonau va fer al minut 71 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marco Harari, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saúl Hedilla de Zafético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Abel de Zafético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BanKai CF

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Agis Ieronimidis després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abdelmouqtadir Kouna va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El BanKai va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en José Ricardo Martínez Valle va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aurelian Vicovan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de BanKai a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marc Mercadó va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Ricardo Martínez Valle va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): José Ricardo Martínez Valle, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BanKai va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 80 minuts, el BanKai va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.