Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al-Andalus Gades (1416170) - AtleticoUnited 2 (1455659) » 698016214: T70/J12/VII

Liga 698016214 Información oficial sobre el partido 698016214 en Hattrick

15.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / VII.192 (38228)

Al-Andalus Gades Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus Gades' en el partido 0 - 1 AtleticoUnited Alineación oficial del equipo 'AtleticoUnited' en el partido
0 - 1 Víctor Saurín (52')
Al-Andalus Gades Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus Gades' en el partido 0 - 1 AtleticoUnited Alineación oficial del equipo 'AtleticoUnited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al-Andalus Gades Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus Gades' en el partido 2 - 1 AtleticoUnited Alineación oficial del equipo 'AtleticoUnited' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-Andalus Gades

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al-Andalus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martino Neviani en un 1 contra 1 amb el porter Marcos Maza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Jorge Lanuza Conesa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Al-Andalus.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Lucas Velarde Enjuto arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Ángel Pascual de Al-Andalus va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 54, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Iñaki Aialdeguren de Al-Andalus va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Al-Andalus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joaquín Illarramendi, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Lanuza Conesa de Al-Andalus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AtleticoUnited

Goles Goles

  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 52, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Víctor Saurín es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Luis Manuel Cadreita va estar a punt de posar per davant a AtleticoUnited amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Pla Bernal va impedir un gol cantat.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Luis Manuel Cadreita, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Silviu Condrache va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Donato Cangas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Manuel Cadreita, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Manuel Cadreita va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.