Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Unión Penosa (794407) - Enjoy Doñana (1438280) » 698014390: T70/J4/VII

Liga 698014390 Información oficial sobre el partido 698014390 en Hattrick

20.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VII.160 (38196)

Karim Balon de oro Alineación oficial del equipo 'Karim Balon de oro' en el partido 0 - 3 Enjoy Doñana Alineación oficial del equipo 'Enjoy Doñana' en el partido
0 - 1 Jeremia Guillaume (73')
0 - 2 Horea Bejinariu (76')
0 - 3 Kristián Valeček (78')
Karim Balon de oro Alineación oficial del equipo 'Karim Balon de oro' en el partido 0 - 3 Enjoy Doñana Alineación oficial del equipo 'Enjoy Doñana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Karim Balon de oro Alineación oficial del equipo 'Karim Balon de oro' en el partido 0 - 3 Enjoy Doñana Alineación oficial del equipo 'Enjoy Doñana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karim Balon de oro

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Guillermo Menéndez Alvar va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Juan Victorio quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Enjoy Doñana

Goles Goles

  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Passats 73 minuts de partit, Doñana es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jeremia Guillaume es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Horea Bejinariu va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Doñana.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Passaven 78 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Kristián Valeček va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Meriç Tutuk va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Benito Landategi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Doñana va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Ole Traberg va quedar-se sol davant el porter Benito Landategi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Luka Estland va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Ole Traberg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Horea Bejinariu va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Horea Bejinariu de Doñana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luka Estland de Doñana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renne Hartikainen.