Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tosantos (492475) - R.F.C. Albertos (1588447) » 698014271: T70/J13/VII

Liga 698014271 Información oficial sobre el partido 698014271 en Hattrick

22.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VII.157 (38193)

QueMeDejee F.C. Alineación oficial del equipo 'QueMeDejee F.C.' en el partido 0 - 3 R.F.C. Albertos Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Albertos' en el partido
0 - 1 Josep Manel Sala (41')
0 - 2 Josep Manel Sala (59')
0 - 3 Magnus Eriksson (79')
QueMeDejee F.C. Alineación oficial del equipo 'QueMeDejee F.C.' en el partido 0 - 3 R.F.C. Albertos Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Albertos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
QueMeDejee F.C. Alineación oficial del equipo 'QueMeDejee F.C.' en el partido 2 - 2 R.F.C. Albertos Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Albertos' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

QueMeDejee F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego Martínez Rico estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Antonio David Palacio Ortiz, als 22 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de QueMeDejee la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Menchero.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio David Palacio Ortiz de QueMeDejee amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

R.F.C. Albertos

Goles Goles

  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Josep Manel Sala va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 41 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 180 Minuto 59 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Josep Manel Sala de Albertos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 59.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Albertos. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Magnus Eriksson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jitse Cordewiner marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Josep Manel Sala que va xutar a fora per molt poc.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Uri Abramovich va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Josep Manel Sala, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Josep Manel Sala va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfonso Fonseca, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jitse Cordewiner ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Amadeus Gulltorp va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Albertos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Amadeus Gulltorp va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.