Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guayakill de España (1433786) - cebollinos f.c (1581778) » 698011206: T70/J5/VII

Liga 698011206 Información oficial sobre el partido 698011206 en Hattrick

27.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / VII.103 (38139)

Lucerito FC Alineación oficial del equipo 'Lucerito FC' en el partido 0 - 2 cebollinos f.c Alineación oficial del equipo 'cebollinos f.c' en el partido
0 - 1 Higinio Celaeta (44')
0 - 2 Higinio Celaeta (55')
Lucerito FC Alineación oficial del equipo 'Lucerito FC' en el partido 0 - 2 cebollinos f.c Alineación oficial del equipo 'cebollinos f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lucerito FC Alineación oficial del equipo 'Lucerito FC' en el partido 1 - 2 cebollinos f.c Alineación oficial del equipo 'cebollinos f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucerito FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Pol Català va deixar a Iván Jeantes assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 30, un contraatac del Lucerito no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Pol Català perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 209 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alejandro Aberasturi, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a cebollinos, però Higinio Celaeta no va poder encertar el xut.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cipriano Naranjo va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 76. En José Carlos Felgoso va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abel Gabea de Lucerito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

cebollinos f.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Higinio Celaeta que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): El jugador Higinio Celaeta de cebollinos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Juan Val Pascual va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Pablo Granados al minut 44 semblava entrar, però Exuperancio Centoira va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Higinio Celaeta després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Exuperancio Centoira va poder desviar-lo a córner.
  • 290 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Higinio Celaeta s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cálico Raimundez al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harrizen Agerrezabala.