Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imperio Vetusto C.F. (435594) - Luceni FC (993854) » 698010021: T70/J4/VII

Liga 698010021 Información oficial sobre el partido 698010021 en Hattrick

20.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VII.82 (38118)

Imperio Vetusto C.F. Alineación oficial del equipo 'Imperio Vetusto C.F.' en el partido 1 - 2 Luceni FC Alineación oficial del equipo 'Luceni FC' en el partido
Juan Ignacio Cermeño (16') 1 - 0
1 - 1 Aureo Julve (26')
1 - 2 Luis Payán (83')
Imperio Vetusto C.F. Alineación oficial del equipo 'Imperio Vetusto C.F.' en el partido 1 - 2 Luceni FC Alineación oficial del equipo 'Luceni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imperio Vetusto C.F. Alineación oficial del equipo 'Imperio Vetusto C.F.' en el partido 0 - 2 Luceni FC Alineación oficial del equipo 'Luceni FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperio Vetusto C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Imperio amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Juan Ignacio Cermeño, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Imperio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Manuel De la Torre en un 1 contra 1 amb el porter Cibrán González Almunia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Imperio van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Inozentzio Elgezabal des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Fallón de Imperio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Luceni FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Luceni van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aureo Julve va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Passats 83 minuts de partit, Luceni es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Luis Payán es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Udo Marsch de Luceni, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Aureo Julve va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Luceni va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Endika Barrutieta va quedar-se sol davant el porter Marc Pòlit, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Endika Barrutieta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Aureo Julve va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marc Pòlit va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Luceni al minut 64, però el xut de Antonio Sáez va topar amb la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Endika Barrutieta va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Víctor Cascabuey, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aureo Julve que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Elisardo Lojo de Luceni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.