Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

joyujo team f.c (1460600) - Yaoten United F. C. (1419495) » 698007840: T70/J4/VII

Liga 698007840 Información oficial sobre el partido 698007840 en Hattrick

20.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VII.43 (38079)

Fumetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Fumetas C.F.' en el partido 0 - 1 Yaoten United F. C. Alineación oficial del equipo 'Yaoten United F. C.' en el partido
0 - 1 Josep Francesc Planelles (49')
Fumetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Fumetas C.F.' en el partido 0 - 1 Yaoten United F. C. Alineación oficial del equipo 'Yaoten United F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fumetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Fumetas C.F.' en el partido 2 - 0 Yaoten United F. C. Alineación oficial del equipo 'Yaoten United F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fumetas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vicenç Palmarola va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Alexander Soinov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Francesc Vendrell del Fumetas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fumetas Javier Cárdenas quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Yaoten United F. C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, el Yaoten va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Josep Francesc Planelles, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Johnny Frick va ser clau en la jugada d'atac de Yaoten al minut 4, quan ell mateix va fer una passada brutal a Josep Francesc Planelles, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Cordido va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Pedro Cordido va estar a punt de posar per davant a Yaoten amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan José Quintero va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Josep Francesc Planelles va fer al minut 29 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mariano Mingo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Johnny Frick de Yaoten es va guanyar la targeta groga merescudament.