Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tanatorio Camargo (1597848) - Falcons Rubí (1419876) » 698005671: T70/J8/VII

Liga 698005671 Información oficial sobre el partido 698005671 en Hattrick

17.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VII.4 (38040)

Verros del Ter Alineación oficial del equipo 'Verros del Ter' en el partido 3 - 2 Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido
Tabbe van Eck (2') 1 - 0
Tabbe van Eck (18') 2 - 0
Salim El-Aïssaoui (24') 3 - 0
3 - 1 Sven Frühmann (68')
3 - 2 Moisés Arismendi (77')
Verros del Ter Alineación oficial del equipo 'Verros del Ter' en el partido 3 - 2 Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Verros del Ter Alineación oficial del equipo 'Verros del Ter' en el partido 2 - 1 Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,7 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Verros del Ter

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 2, en Miguel Magán del Verros va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Tabbe van Eck que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Verros va aconseguir el 2 - 0 quan Tabbe van Eck va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Verros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Salim El-Aïssaoui va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Juan Ferruces va marxar per velocitat al minut 22 i va fer una passada de la mort a Salim El-Aïssaoui, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matteo Ballarin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Salim El-Aïssaoui es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Salim El-Aïssaoui per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tibi Gălescu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Valerio Caseda va rematar alt.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Juan Ferruces que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Al minut 91 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Valerio Caseda de Verros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Falcons Rubí

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): El Falcons era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sven Frühmann va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Falcons sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Moisés Arismendi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 21 en Moisés Arismendi va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Oriol Gualba va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sven Frühmann de Falcons es va guanyar la targeta groga merescudament.