Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AT. SANLUQEÑO CF ASCENSO (1431193) - Vonbeelzebub Malaka (1372851) » 698004171: T70/J11/VI

Liga 698004171 Información oficial sobre el partido 698004171 en Hattrick

08.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 11 / VI.1001 (15319)

Aplastante Fuenlabrada CF Alineación oficial del equipo 'Aplastante Fuenlabrada CF' en el partido 1 - 0 Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido
Pablo Aragó (37') 1 - 0
Aplastante Fuenlabrada CF Alineación oficial del equipo 'Aplastante Fuenlabrada CF' en el partido 1 - 0 Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aplastante Fuenlabrada CF Alineación oficial del equipo 'Aplastante Fuenlabrada CF' en el partido 0 - 2 Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aplastante Fuenlabrada CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Fuenlabrada va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Aragó, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Eman Gredić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Valèri Ferrer-Vidal després que el jugador de Fuenlabrada li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Vonbeelzebub Malaka

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Vonbeelzebub van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Sven Antunac des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Sven Antunac quasi marca en una jugada assajada de córner que Marcos Marcelo Tejera havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Vonbeelzebub va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Aarón Gardel que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Rubén Ojuelos va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Vonbeelzebub creava perill des de la dreta al minut 51, però en Josep Maria Tort-Martorell, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Boldizsár Kabódi desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Alberto Lázaro Garrido va encarar al porter al 64, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 65 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Julio Ulloa Castro va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Alberto Lázaro Garrido per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 67, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alberto Lázaro Garrido quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.