Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reusttrick (1435398) - Al - Mena Football Club (487481) » 698003399: T70/J14/VI

Liga 698003399 Información oficial sobre el partido 698003399 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / VI.987 (15305)

Reusttrick Alineación oficial del equipo 'Reusttrick' en el partido 4 - 3 Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido
0 - 1 Andy Kashefi (27')
Claus Browne (34') 1 - 1
Xiraxi Robles Acuña (46') 2 - 1
Xiraxi Robles Acuña (49') 3 - 1
3 - 2 Ahmad Izwan Rahimi (60')
3 - 3 Oualid Chentouf (70')
Leif Elbinger (81') 4 - 3
Reusttrick Alineación oficial del equipo 'Reusttrick' en el partido 4 - 3 Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reusttrick Alineación oficial del equipo 'Reusttrick' en el partido 1 - 4 Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido
Tiene bastante suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reusttrick

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Reusttrick eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 34, Claus Browne va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 118 Minuto 46 (Gol evento especial córner peinado): En Fabijan Stepić entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Reusttrick, un peu providencial d'en Xiraxi Robles Acuña va situar el 2-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): Reusttrick sabia com jugar al contraatac, i al minut 49, Xiraxi Robles Acuña va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Reusttrick prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Leif Elbinger va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Leif Elbinger va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Reusttrick va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rufus Hoffman va anar a parar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Dieter Weisskopf gairebé va marcar per a Reusttrick des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Al - Mena Football Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Andy Kashefi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Football va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Ahmad Izwan Rahimi va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Arthur Camara estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Oualid Chentouf va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 3 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Oualid Chentouf quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abdullah Dahhoma després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Doblas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yadollah Ali Ashrafi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Andy Kashefi va fer una jugada per la banda esquerra, però Javier Doblas va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Keyghobad Ganjalipour va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Doblas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincent Rakotoririna de Football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.