Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pelotas F.C. (1431017) - Only Ju (796959) » 698001008: T70/J4/VI

Liga 698001008 Información oficial sobre el partido 698001008 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VI.945 (15263)

pelotas F.C. Alineación oficial del equipo 'pelotas F.C.' en el partido 2 - 2 Only Ju Alineación oficial del equipo 'Only Ju' en el partido
Pedro Urrea Palafox (56') 1 - 0
Samuel Morais (57') 2 - 0
2 - 1 Antonis Zaronskis (68')
2 - 2 Weifer Uzcátegui (72')
pelotas F.C. Alineación oficial del equipo 'pelotas F.C.' en el partido 2 - 2 Only Ju Alineación oficial del equipo 'Only Ju' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pelotas F.C. Alineación oficial del equipo 'pelotas F.C.' en el partido 2 - 0 Only Ju Alineación oficial del equipo 'Only Ju' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pelotas F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): pelotas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 56 Pedro Urrea Palafox va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Samuel Morais va incrementar l'avantatge de pelotas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Samuel Morais va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de pelotas.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Pedro Urrea Palafox va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pelotas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Samuel Morais va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Lasse Bøgholm va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Geert Colsen va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniele Treso per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lasse Bøgholm va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ali Arif Rasiha de pelotas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hossam Yahia.

Only Ju

Goles Goles

  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antonis Zaronskis sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 68 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Weifer Uzcátegui va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Only, al minut 72. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Txordon Agerrealdea va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Antonis Zaronskis gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Marcin Ostapiuk va xutar magistralment una falta al minut 82 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Blas Fuentes de Only amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.