Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porco Athletic FC (438169) - C.F. ARAPILES B (775929) » 698000284: T70/J5/VI

Liga 698000284 Información oficial sobre el partido 698000284 en Hattrick

27.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 5 / VI.932 (15250)

los cavaliers f.c. Alineación oficial del equipo 'los cavaliers f.c.' en el partido 1 - 2 C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido
0 - 1 César Japonês (54')
0 - 2 Daniel Ibarra (60')
Danilo Gvozdenović (85') 1 - 2
los cavaliers f.c. Alineación oficial del equipo 'los cavaliers f.c.' en el partido 1 - 2 C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los cavaliers f.c. Alineación oficial del equipo 'los cavaliers f.c.' en el partido 2 - 0 C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los cavaliers f.c.

Goles Goles

  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Danilo Gvozdenović anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hunor Jávorszki va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Nelson Chaparro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Maureliusz Reszka, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Phil De Lobelle va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

C.F. ARAPILES B

Goles Goles

  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Passats 54 minuts de partit, ARAPILES es va posar per davant amb un 0 - 1 quan César Japonês es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gerold Derveld de ARAPILES va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Daniel Ibarra que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): ARAPILES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Giannino Delucce va desviar el xut final de Gerold Derveld després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Enrique Ibarreta no va ser aprofitada per en Daniel Ibarra que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de ARAPILES van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 84 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Karekin Aloyan, però la pilota va sortir per sobre del travesser.