Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petunioss (1369605) - As de River (1587597) » 697999715: T70/J2/VI

Liga 697999715 Información oficial sobre el partido 697999715 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VI.922 (15240)

Petunioss Alineación oficial del equipo 'Petunioss' en el partido 2 - 0 As de River Alineación oficial del equipo 'As de River' en el partido
Domingo Del Polonio (3') 1 - 0
Abdelqouddous Rqiq (90') 2 - 0
Petunioss Alineación oficial del equipo 'Petunioss' en el partido 2 - 0 As de River Alineación oficial del equipo 'As de River' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Petunioss Alineación oficial del equipo 'Petunioss' en el partido 2 - 2 As de River Alineación oficial del equipo 'As de River' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petunioss

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En Abdelmoujib Marwani entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Petunioss, un peu providencial d'en Domingo Del Polonio va situar el 1-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Petunioss. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Abdelqouddous Rqiq xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hrant Erkek va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Petunioss ho intentava per la dreta per mitjà de Jorge Osvaldo Paz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sandro Carrese de Petunioss va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Christian Hugot de Petunioss va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrija Pliško de Petunioss va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

As de River

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 11, en un 1 contra 1 amb el porter, però Víctor González de Prado va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Brett Slesser des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): As River va estar a punt d'empatar al 17 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Niall Gil que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Hugo Del Sal de As River no va ser gol per ben poc.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Giles Collier va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El As River creava perill des de la dreta al minut 47, però en Víctor González de Prado, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mihai Mănciulea desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Brett Slesser quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Dani La Quatra de As River va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.