Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Martin (1366504) - Forward thinker (1588321) » 697999201: T70/J14/VI

Liga 697999201 Información oficial sobre el partido 697999201 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / VI.912 (15230)

Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 0 - 1 Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido
0 - 1 Paul Lorent (22')
Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 0 - 1 Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 2 - 0 Forward thinker Alineación oficial del equipo 'Forward thinker' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Martin

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Anestis Italianos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sporting Germán Ibero quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Danny Gaffney l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Sporting va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Márió Fekete la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Forward thinker

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paul Lorent es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Jonas Kellner, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Forward va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Yves Haesaerts va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Patrik Balog es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Paul Lorent va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Forward que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julian Hoermann de Forward amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Julian Hoermann va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.