Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kamus Team (120191) - Pesudo Asesores Vila-real (1458217) » 697998049: T70/J6/VI

Liga 697998049 Información oficial sobre el partido 697998049 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.892 (15210)

Kamus Team Alineación oficial del equipo 'Kamus Team' en el partido 0 - 1 Pesudo Asesores Vila-real Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores Vila-real' en el partido
0 - 1 Jesús Vizcaino (83')
Kamus Team Alineación oficial del equipo 'Kamus Team' en el partido 0 - 1 Pesudo Asesores Vila-real Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores Vila-real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kamus Team Alineación oficial del equipo 'Kamus Team' en el partido 1 - 1 Pesudo Asesores Vila-real Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores Vila-real' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamus Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ferdinando Simari va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Rafał Kacalski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Kamus van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ali Haji Rasouliha, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Pesudo Asesores Vila-real

Goles Goles

  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesús Vizcaino que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a PesudoAs.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): PesudoAs va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cesare Buferli va desviar el xut final de Ricardo 'El pistoler' Chávez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Juanma Duany de PesudoAs va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Facundo Regueira, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ricardo 'El pistoler' Chávez després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cesare Buferli va poder desviar-lo a córner.