Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AINARO FC (994811) - A Ver Ho (1592720) » 697997803: T70/J1/VI

Liga 697997803 Información oficial sobre el partido 697997803 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.888 (15206)

AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido 3 - 0 A Ver Ho Alineación oficial del equipo 'A Ver Ho' en el partido
Abdelkhaliq Hmidouch (18') 1 - 0
Andrikos Alexoudis (34') 2 - 0
Amos Sahar (48') 3 - 0
AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido 3 - 0 A Ver Ho Alineación oficial del equipo 'A Ver Ho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido 8 - 0 A Ver Ho Alineación oficial del equipo 'A Ver Ho' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AINARO FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Abdelkhaliq Hmidouch, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. AINARO es posava per davant!
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del AINARO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrikos Alexoudis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Amos Sahar va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Abdelkhaliq Hmidouch, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mieczysław Kindziuk va fer al minut 63 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Amos Sahar, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 234 Minuto 64 (Ocasión de penalti): En Abdelkhaliq Hmidouch va llançar un penal al minut 64. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de AINARO a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Augustín Šárik va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Augustín Šárik.

A Ver Ho

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Serdar Akad la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ver havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tobias Høj de Ver va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tobias Høj va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.