Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. D. Villada (1332909) - starix (1431081) » 697997384: T70/J7/VI

Liga 697997384 Información oficial sobre el partido 697997384 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / VI.880 (15198)

C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido 1 - 2 starix Alineación oficial del equipo 'starix' en el partido
Nacho Quintanilla (35') 1 - 0
1 - 1 Manuel Intriago (51')
Gregorio Caravéo (58') 1 - 2
C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido 1 - 2 starix Alineación oficial del equipo 'starix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido 3 - 1 starix Alineación oficial del equipo 'starix' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. D. Villada

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): CD Villada s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Nacho Quintanilla per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 125 Minuto 58 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Gregorio Caravéo, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 2 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): CD Villada va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nicolás Ibañez Pacheco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Gayán.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nacho Quintanilla va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ricardo Mar va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En David Insiodo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CD Villada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En David Insiodo del CD Villada ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, David Insiodo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfredo Gayán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

starix

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): starix van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 51, quan Manuel Intriago va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de starix, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Mikel Urika va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): starix va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ángel Villaciergo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Lluís-Anton Mengual sol davant la porteria al minut 48, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Mikel Urika va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Francisco Noguera va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ángel Villaciergo de starix es va guanyar la targeta groga merescudament.