Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lucus augusti (124099) - MACCABI DELEVANTÁ (1599112) » 697995697: T70/J6/VI

Liga 697995697 Información oficial sobre el partido 697995697 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.850 (15168)

Lucus augusti Alineación oficial del equipo 'Lucus augusti' en el partido 1 - 0 MACCABI DELEVANTÁ Alineación oficial del equipo 'MACCABI DELEVANTÁ' en el partido
Florentas Tijunėlis (33') 1 - 0
Lucus augusti Alineación oficial del equipo 'Lucus augusti' en el partido 1 - 0 MACCABI DELEVANTÁ Alineación oficial del equipo 'MACCABI DELEVANTÁ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lucus augusti Alineación oficial del equipo 'Lucus augusti' en el partido 0 - 2 MACCABI DELEVANTÁ Alineación oficial del equipo 'MACCABI DELEVANTÁ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucus augusti

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Florentas Tijunėlis va marcar al minut 33 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en David Sáenz va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Miguel Díaz, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): augusti van sortir al contraatac al minut 40, però Carlo Burroni va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): augusti van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Gerald von Arb no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

MACCABI DELEVANTÁ

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Pé Kersaan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aiur Amusategi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Jolan Éberle, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jesús Aixerch va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Klement Šmída al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 264 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Passat el minut 57 de partit, ER MACCABI va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Kyle Person, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 260 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Kyle Person, al minut 65 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Kyle Person va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Jesús Aixerch quasi aconsegueix empatar per ER MACCABI al minut 74, però Hugo Farías va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Aixerch de ER MACCABI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.