Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catzillas (794643) - LOS LEGARTIJAS (1335892) » 697995451: T70/J1/VI

Liga 697995451 Información oficial sobre el partido 697995451 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.846 (15164)

Catzillas Alineación oficial del equipo 'Catzillas' en el partido 3 - 2 LOS LEGARTIJAS Alineación oficial del equipo 'LOS LEGARTIJAS' en el partido
0 - 1 Amma Abakil (39')
Adin Meštrovac (40') 1 - 1
Ramtin Ranjbar (59') 2 - 1
Adin Meštrovac (61') 3 - 1
3 - 2 Guido Oppes (71')
Catzillas Alineación oficial del equipo 'Catzillas' en el partido 3 - 2 LOS LEGARTIJAS Alineación oficial del equipo 'LOS LEGARTIJAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catzillas Alineación oficial del equipo 'Catzillas' en el partido 3 - 1 LOS LEGARTIJAS Alineación oficial del equipo 'LOS LEGARTIJAS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catzillas

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Adin Meštrovac va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Catzillas empatava el partit, 1 a 1, al minut 40.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passats 59 minuts, Ramtin Ranjbar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Catzillas es posava per davant!
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Catzillas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Adin Meštrovac aconseguint el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Richard Freuler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Carlos Martínez de Felipe del Catzillas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adin Meštrovac de Catzillas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Wilson Mora de Catzillas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

LOS LEGARTIJAS

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Quan passaven 39 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del LEGARTIJAS. En Amma Abakil va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): LEGARTIJAS va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Guido Oppes va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maximilian Banegas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Joža Krizmanić no va ser aprofitada per en Guido Oppes que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dave Coyle quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joža Krizmanić de LEGARTIJAS es va guanyar la targeta groga merescudament.