Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puendeluna CF (993202) - El Barón de la Birra (1338717) » 697995363: T70/J6/VI

Liga 697995363 Información oficial sobre el partido 697995363 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.844 (15162)

Puendeluna CF Alineación oficial del equipo 'Puendeluna CF' en el partido 2 - 2 El Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'El Barón de la Birra' en el partido
Raúl Hurtado Saracho (16') 1 - 0
Sandro Toro Japón (35') 2 - 0
2 - 1 Gholam Ghannad (36')
2 - 2 Ingolf Kriesche (55')
Puendeluna CF Alineación oficial del equipo 'Puendeluna CF' en el partido 2 - 2 El Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'El Barón de la Birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Puendeluna CF Alineación oficial del equipo 'Puendeluna CF' en el partido 0 - 3 El Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'El Barón de la Birra' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puendeluna CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Raúl Hurtado Saracho va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de PDN CF i marcant el 1 - 0.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): PDN CF va obtenir un penal al minut 35, que va llançar a la perfecció Sandro Toro Japón. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gilberto Almanzor va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Sandro Toro Japón, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Hurtado Saracho de PDN CF es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abel Torres de PDN CF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Barón de la Birra

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Gholam Ghannad va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Barón en aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Ingolf Kriesche que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Markus-Dimitri Schust ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Roberto Ibargoyen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Ewoud Drenthen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Barón va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Roberto Ibargoyen va quedar-se sol davant el porter Antonio Luis Mosquera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Antonio Luis Mosquera, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ewoud Drenthen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Liam Gabriel Tylka va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Luis Mosquera va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Harald Svensson de Barón va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.